Over het bedrijf

Introductie

Plantenkwekerij de Kort is een jong innovatief bedrijf met als hoofdteelt Lavandula Angustifolia. Wij leveren 3 verschillende soorten Lavandula van kleine kweekpot tot grote sierpot.

Plantenkwekerij de Kort is op 16-03-2015  begonnen met het telen van Lavandula Angustifolia dit gebeurde in kleine hoeveelheden. In 2016 is de keuze gemaakt om te ontwikkelen naar een volwaardig bedrijf wat mee kan gaan draaien tussen de bestaande kwekers. Onze missie is niet om  massaproductie op de markt te kunnen zetten maar om producten van hoge kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Voor ons is kwaliteit niet alleen een volle plant met een mooie bloem maar ook de manier waarop de plant is geproduceerd. Tijdens onze productie wordt het gebruik van gewasbescherming zo min mogelijk toegepast.

Keuring

Onze planten worden jaarlijks gekeurd door de NAKtuinbouw. Door deze keuring kunnen wij producten leveren die ziekte vrij zijn. Onze planten worden voorzien van een EG-plantenpaspoort.

Heeft u interesse gekregen in onze planten of wilt u meer te weten komen over de teelt staan wij u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.